Programma 2019 

 

Ook dit jaar gaat het weer een heus spektakel worden bij kindercarnavalsvereniging de Piejassen. Na ons jubileumjaar, gaan we het dit carnavalsseizoen nog eens dunnetjes over doen. Dit jaar met een geheel nieuw prinsenpaar, namelijk prins ‘Job de Vliegende Keep’ en zijn prinses Nikki. En dat alles onder het motto: #hoedan?!

 

 

Ons programma

Na het geweldige programma van afgelopen jaar hopen wij dat het ook dit jaar weer erg gezellig gaat worden in de Kinkel. Wij staan dan ook alweer te popelen om alle mooie verklede kinderen, ouders/verzorgers, opa’s & oma’s te verwelkomen in de Kinkel. Graag willen wij ons programma met jullie delen zodat je niks hoeft te missen van het kindercarnaval in Bemmel.

 

Vrijdag 1 maart 2019

Traditiegetrouw starten wij de vrijdag met de rondgang langs de Bemmelse basisscholen. Samen met prins ‘Job de Vliegende Keep, zijn prinses Nikki en de jeugdraad trappen we de drie carnavalsdagen af. We gaan samen met de basisschoolkinderen alvast goed carnaval vieren en wij zijn dan ook benieuwd welke school de langste polonaise kan maken. Ook komen wij weer de kleurplaten ophalen, zorg er dus voor dat je deze bij je meester of juf hebt ingeleverd. 

De vrijdagmiddag wordt ook dit jaar afgesloten met de sleuteloverdracht voor alle jeugdprinsenparen in Lingewaard. Onze prins ‘Job de Vliegende Keep’ krijgt dan de sleutel van Bemmel om tijdens de carnavalsdagen te kunnen regeren. 

 

Zondag 3 maart 2019

In de afgelopen 33 jaar zijn de Piejassen een trouwe deelnemer aan de Bemmelse optocht. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij. Met onze carnavalswagen en een aantal Mexicanen swingen wij door de straten van Bemmel.

Na de optocht is er vrij entree in de Kinkel voor iedereen zodat we de eerste polonaises alvast kunnen gaan lopen. De zaal is geopend tot 17.30 uur.

                                                                                                                                    

 

Maandag en dinsdag 4 en 5 maart 2019

Op maandag en dinsdag is het van 13.30 uur tot 17.00 uur weer hossen, springen en dansen geblazen in de Kinkel. Entree volwassenen €2,50 en kinderen €2,00. 

Naast het vertrouwde familiecarnaval bij de Piejassen zorgen wij voor een leuk afwisselend programma, van verschillende optredens tot aan muziek van onze eigen discotheek. Uiteraard kunnen kinderen ook zelf hun kunsten laten zien bij ‘Bemmel got Talent’. Er is een beperkt aantal plaatsen dus geef je maandag of dinsdag op tijd op bij een van de Piejassen. Ook dit jaar hopen wij weer op veel mooie verklede kinderen, er zijn hiervoor mooie prijzen te winnen, waaronder onze fantastische jaaronderscheiding. 

Ook een oproep aan alle papa’s, mama’s, opa’s&oma’s, verzorgers. Trek je mooiste pruik uit de kast, je beste carnavalsoutfit, want ook voor jullie zijn er mooie prijzen te winnen. 

Ook dit jaar hebben wij onze vertrouwde loterij waar er veel prijzen zijn te winnen. Uiteraard ook weer een fantastische hoofdprijs. Wat dat gaat zijn, dat houden we nog even geheim.

Belangrijk is dat de lootjes van zowel de maandag als de dinsdag gelden voor de hoofdprijs. Dus gooi ze niet weg!

 

Al met al, carnaval vier je bij de Piejassen!

#hoedan?! Gewoon je carnavalsoutfit aantrekken en naar de Kinkel komen op 3,4 of 5 maart 😊.

 

Jij komt toch ook???

Tot ziens bij,

 

De Piejassen

kinder carnavals vereniging "De Piejassen"

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • instagram-logo_edited
  • YouTube Social  Icon