Programma 2020 

 

Het carnavalsseizoen 2019/2020 is alweer begonnen en ook de Piejassen maken zich weer klaar voor drie doldwaze dagen. Het beloofd een stuiterend feest te worden in de Kinkel. Prins Job en Nikki zijn er al weer helemaal klaar voor om het tweede jaar tijdens het carnaval over de jeugd van Bemmel te regeren. Dit jaar doen zij dat met iedereen samen onder het motto:

Carnaval?! Stuiterbal!!

 

 

Ons programma

Na het geweldige programma van afgelopen jaar hopen wij dat het ook dit jaar weer erg gezellig gaat worden in de Kinkel. Wij staan dan ook alweer te popelen om alle mooie verklede kinderen, ouders/verzorgers, opa’s & oma’s te verwelkomen in de Kinkel. Graag willen wij ons programma met jullie delen zodat je niks hoeft te missen van het kindercarnaval in Bemmel.

 

Vrijdag 21 februari 2020

Traditiegetrouw starten wij de vrijdag met de rondgang langs de Bemmelse basisscholen. Samen met prins ‘Job de Vliegende Keep, zijn prinses Nikki en de jeugdraad trappen we de drie carnavalsdagen af. We gaan samen met de basisschoolkinderen alvast goed carnaval vieren en wij zijn dan ook benieuwd welke school de langste polonaise kan maken. Ook komen wij weer de kleurplaten ophalen, zorg er dus voor dat je deze bij je meester of juf hebt ingeleverd. 

De vrijdagmiddag wordt ook dit jaar afgesloten met de sleuteloverdracht voor alle jeugdprinsenparen van Lingewaard. Dit jaar zal dit in Gendt zijn. Vanaf 15.30u is iedereen daar welkom. Onze prins ‘Job de Vliegende Keep’ krijgt dan de sleutel van Bemmel om tijdens de carnavalsdagen te kunnen regeren. 

 

Zondag 23 februari 2020

De afgelopen jaren zijn de Piejassen een trouwe deelnemer aan de Bemmelse optocht. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij. Met onze carnavalswagens stuiteren en swingen wij door de straten van Bemmel.

Na de optocht is er vrij entree in de Kinkel voor iedereen zodat we de eerste polonaises alvast kunnen gaan lopen. De zaal is geopend tot 17.30 uur.

                                                                                                                                    

 

Maandag en dinsdag 24 en 25 februari 2020

Op maandag en dinsdag is het van 14.11 uur tot 17.00 uur weer hossen, springen, stuiteren en dansen geblazen in de Kinkel. Entree volwassenen €2,50 en kinderen €2,00. De zaal is open vanaf 13.30 uur en het programma begint om 14.11 uur. 

Naast het vertrouwde familiecarnaval bij de Piejassen zorgen wij voor een leuk afwisselend programma, van verschillende optredens tot aan muziek van onze eigen discotheek. Uiteraard kunnen kinderen ook zelf hun kunsten laten zien bij ‘Bemmel got Talent’. Er is een beperkt aantal plaatsen dus geef je maandag of dinsdag op tijd op bij een van de Piejassen. Ook dit jaar hopen wij weer op veel mooie verklede kinderen, er zijn hiervoor mooie prijzen te winnen, waaronder onze fantastische jaaronderscheiding. 

Ook een oproep aan alle papa’s, mama’s, opa’s&oma’s, verzorgers. Trek je mooiste pruik uit de kast, je beste carnavalsoutfit, want ook voor jullie zijn er mooie prijzen te winnen.

Dit jaar hebben wij natuurlijk ok weer onze vertrouwde loterij waar er veel prijzen zijn te winnen. Uiteraard ook weer een fantastische hoofdprijs. Wat dat gaat zijn, dat houden we nog even geheim.

Belangrijk is dat de lootjes van zowel de maandag als de dinsdag gelden voor de hoofdprijs. Dus gooi ze niet weg!

 

Al met al, carnaval vier je bij de Piejassen!

Komen jullie ook naar de Kinkel om er met z'n allen een stuiterend bal van te maken? 

 

Tot ziens bij,

 

De Piejassen

kinder carnavals vereniging "De Piejassen"

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • instagram-logo_edited
  • YouTube Social  Icon