NIEUWS ARCHIEF

 
 
 
 
 
 
De sleuteloverdracht is achter de rug! Prins Lars en prinses Floortje hebben de sleutel van Bemmel gekregen en zijn nu de  "baas" het kinder carnaval in Bemmel.
Zondag na de optocht, Maandag en Dinsdag zullen zij samen met hun raad van 11 en de Piejassen een geweldig carnavals verjaardagsfeest vieren in de Kinkel.
Maar dat was niet het enige dat werd uitgedeeld!
Prins Lars en prinses Floortje hebben symbolisch een heus Piejassen rugzakje met daarin het 'eerste Piejassen doe-boek'  overhandigd aan 2 bestuursleden van het Vlinderfonds. 
Dit om hen te bedanken voor de gulle sponsoring van dit super gave boek.
Mede door deze bijdrage konden De Piejassen op alle basisscholen ieder kind op dit geweldige verjaardagscadeau trakteren! 

11e van de 11e het officiële begin van het carnavalseizoen.

En wat voor één....

Dit jaar vieren wij n.l. ons 33 jarig jubileum!!!!

Wij trappen af op 19 november a.s., die dag toasten wij met genodigden op ons jubileumjaar. Verder zal dit carnavalsseizoen geheel in het teken staan van onze 33e verjaardag 

 

Wij verklappen nog niks, maar houd onze facebook pagina en deze website in de gaten voor alle ins en outs omtrent dit verjaardagsfeestje.

Zien wij jou ook op ons verjaardagsfeest on De kinkel?

 

33x alaaf, supergaaf!

De Piejassen vieren feest,

Ook dit jaar hebben de Piejassen weer mee gedaan aan het Oordupkesfestival met een super leuk liedje. De muziek kent een menigeen van een bekende carnavalskraker, maar we hebben er zoals altijd een eigen tekst op geschreven. Dit jaar helemaal in het thema van ons 33 jarig jubileum.

Het liedje viel in de smaak bij de vakjury en daarom zijn wij door naar de grote finale van het Oordupkesfestival op zaterdag 27 januari.

Hieronder kun je ons liedje zien en horen, mocht je het live willen zien, kom dan 27 januari naar de Roskam. Het programma start om 20.11 uur.

Wij zien jullie daar!

De Piejassen winnen dit jaar het ODF met hun lied De Feestvarkens

 

De Piejassen (of eigenlijk gezegd de Vliegjassen) winnen met het nummer 'De Vlieghiegmachien' de publieksprijs bij het Oordupkesfestival van CV de Blauwe pony. 

Ook werden wij door de jury verkozen als één van de 3 winnaars die door mogen naar de barage op 30 januari 2016.

 

Klik HIER voor de foto's en HIER voor het filmpje 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oordupkesfestival

 

Dit jaar doen we voor de 25ste keer mee aan het Oordupkesfestival van CV de Blauwe Pony ’81. Weliswaar geen carnavalslustrum maar toch een mooi aantal keer. Ook dit jaar zijn we dus al weer flink aan het oefenen en hebben er zoals de afgelopen 24 keer enorm veel zin in. Op zaterdag 28 november kunnen jullie ons zien schitteren. 

kinder carnavals vereniging "De Piejassen"

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • instagram-logo_edited
  • YouTube Social  Icon